Cégvezető

Cégvezetésről, vezetési módszerekről százával jelennek meg a könyvek, sajnos azonban éppen a cégvezetőknek nincs idejük elolvasni és a gyakorlatba ültetni őket. Nemzetközi vezetési tanácsadóként az a dolgom, hogy ezt megtegyem. Röviden és célratörően, mert a gyakorló üzletembernek erre van ideje és szüksége. A Cégvezető Blog tíz év, két kontinens és vagy száz nemzetközi cég személyes tapasztalatát sűríti gyakorlati tanácsokká.

Friss topikok

Linkblog

A meeting mint csapatmunka (Online szeminárium)

2011.02.25. 08:16 Holch Gábor

Komoly munka az értekezlet vagy időpocsékolás? Természetesen a módszertől függ minden.

Az átlag irodai dolgozó ideje negyedét értekezleteken tölti, ezek hatékonysága ezért kulcsfontosságú az eredményes munkához. A meetingek sikere azonban nem az egyénen, hanem az összes résztvevőn múlik. Internetes tréningünk a meetingek hatékonyságát a csapatmunka javításának bevált módszereivel növeli. Az intenzív szeminárium során megtanuljuk:

  • hogyan vesztegetik el sokan akár a meeting idejének felét is.
  • hogyan készítsünk elő hatékonyan egy meetinget.
  • hogyan oszthatják meg a felek az előkészítés és a lebonyolítás feladatát.
  • a hatékony meetingek három feladatkörét, és hogy hogyan osszuk ki azokat.
  • hogyan hozhat minden meeting kézzelfogható eredményt.

A Campanile képzéseit és módszereit több mint öt éve sikerrel használják hazai és nemzetközi vállalatok Európában és Kelet-Ázsiában.

"A meeting mint csapatmunka" egy kétórás intenzív internetes szeminárium, mely egy világszerte sikerrel használt csapatmunka-modellt alkalmaz a meetingek előkészítésének és lebonyolításának konkrét esetére.

A szeminárium résztvevői olyan módszert sajátíthatnak el, mely jelentősen megkönnyíti a meetingekkel kapcsolatos minden feladat felelősségének megosztását, a megbeszélések eredményessé tételét, és legfőképpen azt, hogy a meetingeket  kézzel fogható eredmények kövessék!

Minden regisztrált résztvevő számára letölthető "A meeting mint csapatmunka" munkafüzetet küldünk, melyet a szeminárium ideje alatt a feladatok elvégzésére, később pedig meetingjeik hatékonyabbá tételére használhatnak. A szeminárium olyan webfelületen keresztül kerül megrendezésre, melynek segítségével a résztvevők külön szoftver letöltése nélkül, irodában otthon vagy kedvenc kávéházukban ülve tanulhatnak.

A meeting mint csapatmunka (Online szeminárium)

A szeminárium ideje: 2011. március 4., 14-17 óra

Képzésvezető: Holch Gábor (Campanile Consulting)

Résztvevők száma: legfeljebb 20

Részvételi díj: EUR 23

Fizetés: átutalás, hitelkártya vagy PayPal

Feliratkozás itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://vezeto.blog.hu/api/trackback/id/tr72670507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása